Verhey Toldijk

Loontarieven per 01-01-2024


Starttarief

Voor elke opdracht die wij uitvoeren worden kosten gemaakt. Zo heeft de monteur tijd en een bestelbus nodig om bij u te komen. De benodigde materialen moeten aanwezig zijn en soms moeten er materialen achteraf worden opgeruimd. Daarnaast zijn er administratieve handelingen zoals het aanmaken van een werkbon en afhandelen van de facturatie. Deze kosten zijn verwerkt in het minimale factuurtarief. Dit is gelijk aan één uur storingsmonteur.

Het starttarief in 2024 bedraagt € 77,- ex BTW

Tarieven particulieren en MKB

De volgende uurtarieven hanteren wij per 1 januari voor particulieren en MKB. Indien de werkzaamheden dit vereisen kan het voorkomen dat er twee monteurs nodig zijn. Uren worden berekend inclusief reistijd heen en terug naar ons bedrijf.

Allround monteur
Service & storingsmonteur
Assistent monteur

Exclusief BTW

€ 66,-
€ 77,-
€ 47,-

Inclusief BTW

€ 79,86
€ 93,17
€ 56,87Specialistische tarieven
Wij hanteren specialistische tarieven voor werkzaamheden die specifieke expertise of de inzet van materieel vereisen. Bijvoorbeeld voor monteur met vrachtwagen, brandweertestpomp of speciaal meetgereedschap. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact met ons op.

Storingsdienst avond / weekend / feestdagen

Voor onze vaste klanten hebben wij een 24/7 storingsdienst. Dit is voor acute situaties die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. De uren worden gerekend inclusief de reistijd heen & terug vanaf de woonplaats van de werknemer die storingsdienst heeft.

De toeslag van 150% en 200% is in lijn met de CAO van onze monteurs.

Uren na 18.00 en zaterdagen (150%)
Zon- en feestdagen (200%)

Exclusief BTW

€ 99,-
€ 132,-

Inclusief BTW

€ 119,79
€ 159,72

Reiskosten en parkeerkosten

Binnen de regio (circa half uur rijden vanaf Toldijk) zijn de brandstofkosten/kilometers inbegrepen in ons starttarief en uurtarief. Voor werkzaamheden verder weg wordt een kilometervergoeding berekend.

Eventuele kosten voor betaald parkeren worden aan u doorberekend.

Onderhoudstarieven

Wilt u informatie over de onderhoudstarieven voor diverse installaties? Neemt u dan contact met ons op.

Projecten