Verhey Toldijk

Ons materieel

Boorinstallaties

Bronnen boren is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Of het nou voor een brandput, warmtepompsysteem of beregening is, boren is van essentieel belang.

Conrad Boxer 150-GT

De nieuwste boorinstallatie in onze collectie. Deze installatie van Conrad hebben wij maart 2024 in gebruik mogen nemen. Met deze installatie kunnen we naast zuigboren, wat we met de Boxer 200 al perfect kunnen, ook spoelboren tot grote diepte. Dit gebruiken we vooral voor het boren van bronnen voor gesloten warmtepompsystemen.​

Conrad Boxer 200

Deze (bijna) 15 tonner uit 2023 is de grootste boortoren in onze collectie. Met deze installatie kunnen we zuigboren tot dieptes van meer dan 200 meter. Hierdoor is hij perfect voor de aanleg van brandputten en open warmtepompsystemen.

Adler B50

Dit onze oudste boorinstallatie. Maar oud is de installatie nog zeker niet. Deze installatie hebben wij in gebruik sinds mei 2022. Deze boortoren is naast de oudste, ook de kleinste van de drie. Dat maakt deze boortoren uitermate geschikt voor bronnen op wat lastiger te bereiken locaties. Op zijn smalst kan deze installatie door openingen al vanaf 95 centimeter. Ideaal als je een waterbron wil in je achtertuin. Met deze installatie kunnen we door middel van spoelboren boren tot veertig meter.

Graafmachines

Voor veel van onze werkzaamheden kan het erg van pas komen om wat grond te kunnen verzetten. Hiervoor hebben wij dan ook 3 graafmachines beschikbaar. Een Caterpillar, een New Holland en een kleine Kubota, bij het personeel ook welbekend als Ieniemienie.

Vrachtwagens

Voor veel van onze werkzaamheden heeft het personeel genoeg aan hun busje met inhoud. Voor sommige werkzaamheden daarentegen, is er wat zwaarder geschut nodig. Hiervoor hebben we drie vrachtwagens en een grote bakwagen. Hoewel er voor de nieuwste vrachtwagen nog een gepersonaliseerde carrosserie in de bouw is, kunnen wij met de andere mastodonten er voor zorgen dat ook de grotere en zwaardere materialen op locatie aanwezig kunnen zijn.

Busjes

Naast onze boorinstallaties, graafmachines en vrachtwagens, hebben bijna al onze monteurs een eigen busje waarmee ze zelfstandig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Projecten