Verhey Toldijk

Installatiewerk E&W

Woningbouw en bedrijven

Als totaalinstallateur leveren en onderhouden wij de gehele installatie voor particulieren, bedrijven en de agrarische sector. We zijn u graag van dienst bij de nieuwbouw, renovatie en onderhoud van uw technische installaties voor elektra, water, verwarming en zinkwerken.

Specialisatie water/water warmtepompsystemen

Sinds 1999 houden wij ons al bezig met warmtepompen en de bodemenergie als voeding voor de warmtepompen. Verhey Toldijk is BRL6000-21 & BRL 11000 gecertificeerd en dus een geschikte partner voor uw warmtepompinstallatie

Agrarische sector

De agrarische sector markt heeft behoefte aan vakkennis en specifieke oplossingen. Wij hebben de kennis en kunde voor het maken van maatwerksystemen waarbij de eisen, behoeften en specifieke klantwensen worden samengebundeld in complete installaties.

Zonnepanelen en zonneboilers

Op het gebied van zonne-energie voorzien we in aanleg van zonneboilers en PV panelen. Hiermee kunnen we u, in combinatie met een warmtepomp, een compleet pakket aanbieden ter verduurzaming van uw woning of pand.

Projecten

Installatiewerk E&W

Installatiewerk luxe schuur (Steenderen)​

Installatiewerk luxe schuur (Steenderen) Omschrijving project Installatiewerk t.b.v. luxe schuur met overkapping, plaatsen PV-panelen en monteren zinkwerk etc. Locatie Steenderen Periode 2021 Uitgevoerde diensten

Lees meer »