Verhey Toldijk

Medewerker Grondboringen / Assistent Boormeester

Verhey Toldijk BV. is een allround installatiebedrijf met watertechniek als extra specialisatie. Dat klinkt mooi, hè? En dat is het ook. Wij zijn donderstrots op de kwaliteiten en talenten van ons team van ruim 30 medewerkers.


Word Assistent Boormeester!

Buiten, met je poten in de klei: dat is waar het werk machtig mooi is. En helemaal als het om bronboringen gaat. Een gat van 2 meter of van 100 meter diep: jij draait je hand er niet voor om. Nee, joh! Dat kan nog veel dieper. Kijk. Die mentaliteit, daar houden wij van bij Verhey Toldijk. Achterhoeks denken en doen: anpakken, de handen uit de mouwen, niet lullen maar poetsen. Daar word ook jij blij van. Met deze vacature krijg jij, óók als je geen diploma’s of ervaring hebt, de kans om assistent-boormeester te worden. Want bij Verhey Toldijk kijken we naar jou als mens, niet naar de papieren.

Dit ben je:

Diploma’s, certificaten, ervaring: handig zijn ze zeker. Voor ons gelukkig geen harde eis. Je vrolijke karakter, je werkplezier en je leergierigheid: dát maakt jou de toffe collega die wij zoeken.

Vink jij ze alle 5 af? Dan heb je het in je om assistent boormeester te worden!

▢ Jij bent een doener, houdt van werken met je handen en je bent niet bang. Vaak bu-j te bange is jouw levensmotto;
▢ Jij bent het liefst de hele dag buiten met je kop in de zon (en ja, ook in de wind);
▢ Jij bent zelfstandig, bent verantwoordelijk wanneer het moet, en doet wat je moet doen;
▢ Jij hebt minimaal rijbewijs B/E (het enige papiertje dat wél belangrijk is) en bent bereid C/E te halen (wij betalen);
▢ Jij houdt van werken met grote (graaf)machines: een jongens(of meisjes)droom!
(Oh ja, en een beetje liefde voor techniek is ook mooi meegenomen. Want zeg nou zelf: dat is toch het sensationeelste vak op aarde?)

Dit krijg je:

✅ Geld. Wij kijken eerst naar je werkervaring. Heb je al wat ervaring met bronboringen of (graaf)machines? Mooi! Dan bieden we je een goed startsalaris, waar uiteraard nog 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding bijkomt;
✅ Een jaarcontract met uitzicht op vast.
✅ Een opleiding tot Boormeester;
✅ De mogelijkheid om je C/E-rijbewijs of je VCA te halen;
✅ Een team vol prettig gestoorde collega’s (check ons smoelenboek, dan snap je wat we bedoelen.)
✅ De ruimte om je werk zelf in te delen, uit te voeren én de verantwoordelijkheid om het zelf op te lossen;

Ben jij reeds ervaren boormeester en toe aan een nieuwe stap? Ook dan komen we graag met jou in contact!

Roept alles in jou: ik wil die baan? Top!

Voor meer informatie over de functie en/of het team kun je contact opnemen met Kasper Snelder op 0575- 452041. Je mail en motivatie mogen gemaild worden naar: info@verheytoldijk.nl.